Business planner 2018

|
Geschreven door Reclamebureau lv design

 

Wil jij uitblinken in 2018? Jouw meest succesvolle jaar ooit maken?

De planner helpt je focussen voor het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Het is daarnaast een coach bij het plannen van marketing acties, waardoor eerder gestelde doelen makkelijker behaald worden. Krijg meer rust en overzicht en kom achter sterke- en ontwikkelingspunten. Plan vooruit, richt je op nieuwe ontmoetingen, klanten en kansen die dit komende jaar je gaat bieden.

Bestel de Business planner hier

 

Facebook actie

Een ondernemer die in 2018 wil uitblinken!

Voor jou hebben wij iets leuks klaar staan. Ben of ken jij iemand die zijn/haar bedrijf verder wil laten groeien in 2018? Tag jezelf of de ondernemer die jij dit gunt onder het facebookbericht. Tijdens Pakjesavond verloten wij onder de vermeldingen een van onze Business Planners.

Ga naar de Facebook pagina


Plan vooruit met de business planner

Jaaroverzicht Business Planner

Deze business planner is jouw coach en planner in één om van 2018 het beste jaar ooit te maken.

Vindt terugkerende overzichten die jou gaan helpen om te focussen. Hierdoor kun je gericht dromen omzetten in concrete doelen en deze waarmaken. De slimme opbouw van de planner geeft je handvatten om dit te bereiken.

De business planner bestaat uit:

  • Jaaroverzicht
  • Doelenoverzicht
  • Mindmap
  • Maandoverzicht met doelen, focus- en actiepunten.
  • Kalender met feest- en inhaakdagen
  • Reflectieblokken
  • En genoeg notitieruimtes

Wij geloven in plannen. Zo worden de doelstellingen in drukke tijden toch waargemaakt. Denk na over jouw doelstellingen voor 2018 en verdeel dit in behapbare doelen per maand. Plan per week en creëer doelen waarmee je inspeelt op ingevulde inhaakmomenten. Plan social media berichten vooruit, vul in wanneer de nieuwe advertentie uiterlijk bij de drukker moet liggen, of leeg je hoofd in de notitievelden.

Gemaakt om te kunnen focussen op je persoonlijke en zakelijke groei. De business planner is uitgebracht in een handzaam A5 formaat met een flexibele kaft. Hierdoor is de planner stevig en licht van gewicht. De matte afwerking geeft een plezierige uitstraling en het recyclingpapier als binnenwerk zorgt voor een milieuvriendelijk product welke makkelijk beschrijfbaar is. Je krijgt een handzaam formaat met genoeg schrijfruimte. Waarom zou je deze business planner aanschaffen? De planner zorgt voor het stellen van focus om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Het is daarnaast een coach bij het plannen van marketing acties, waardoor eerder gestelde doelen makkelijker behaald worden. Krijg meer rust en overzicht en kom achter sterke- en ontwikkelingspunten. Plan vooruit, richt je op nieuwe ontmoetingen, klanten en kansen die dit komende jaar je gaat bieden.

De business planner voor uitblinkende chaos!

mindmap Business Plannerdoelen maandoverzicht Business Plannermaandreflectie Business Plannerreflectie Business Planner

 

Wil jij uitblinken in 2018 en jouw succesvolste jaar ooit maken? 

Bestel dan deze Business planner