Een identiteit
die je verhaal vertelt

Een persoonlijk verhaal, het verhaal achter een merk of over het product. Waar je het ook over wil hebben. Je verhaal is de basis om te informeren, overtuigen of inspireren. Juist die verhalen geven wij een visuele identiteit.

Programma identiteit

Met een sterke identiteit ontwikkelen we het visuele gezicht waardoor klanten verliefd worden. Niet alleen jij, ook medewerkers en supporters gaan ambassadeur zijn van je verhaal.

> Ontdek het programma

De kracht van een goede huisstijl

Jouw klant herkent zich in jouw missie, is nieuwsgierig naar wat je vertelt en voelt zich vertrouwt. Je persoonlijke verhaal is de rode draad voor je huisstijl. Wanneer deze samenkomen dan val jij op in een verzadigde markt en creëer je een identiteit waarmee je diensten en/of producten afgestemd zijn op de ideale klant.

Ook bij een verouderde huisstijl die niet meer past bij de huidige inzichten is dit het programma voor jou. De kleuren, het lettertype, de vormen… alles gaan we samensmelten zodat de nieuwe weg visueel zichtbaar is.

Wij helpen je verhaal om te zetten naar een doeltreffende identiteit. Waardoor je trots bent en uitdraag wie jij bent. Je wilt zichtbaar zijn. En je wordt zichtbaarder. 

Het identiteit programma

Kies het programma dat het meeste past bij jou wensen. Ga jij stralen, uitblinken of ben je de helderste ster?

Wil je direct
uitblinken?

Zij gingen je voor

Logo en huistijl

HeijPa

Logo

Gouweloos

Identiteit

FB Vastgoedzorg

Meest gestelde vragen

  • Kennismaking waarin we ontdekken wat voor bedrijf, onderneming of organisatie we voor ogen hebben, welke visie je hebt en wat je wil uitstralen.
  • Doelgroep onderzoek en concurrentieonderzoek.
  • Schetsfase eerste ideeën worden bedacht en geschetst.
  • Uitwerking van 3 voorstellen.
  • Brainstorm over de voorstellen.
  • 1 logo wordt verder ontwikkeld tot een definitief logo.
  • Definitief logo en huisstijlelementen.
  • Het logo wordt verwerkt naar verschillende huisstijldragers: visitekaarten, briefpapier, social media avatars.
  • Identiteiten gids wordt opgemaakt.

Je krijg een logo in vector formaat, JPG, PNG en PDF. We leveren de volgende kleurbestanden: Zwart/wit, CMYK, PMS en RGB. Inclusief uitleg wanneer je welk bestand moet gebruiken.  

Alle bestanden worden in aparte mappen aangeleverd waardoor je precies weet welk bestand nodig is voor drukwerk of digitaal gebruik. Uiteraard lichten we het je graag toe.

Zodra er een overeenkomst is, gaan we aan de slag. Na de onderzoeksfase komt de ontwerpfase, dit is een creatief proces dat tijd kost. Samen met jou en op basis van je feedback komen we tot het gewenste eindresultaat. De gemiddelde looptijd van een identiteit basis ligt tussen de 4 en 6 weken.

Een vectorbestand is nodig op grote promotiematerialen, zoals een spandoek. Je hebt het nodig bij autobelettering en drukwerk op. Wij adviseren dit bestand ook te gebruiken bij enkele ander vorm van drukwerk.

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Wanneer je vragen niet beantwoord zijn dan kun je contact opnemen per mail info@lvdesign.nl. Reactie ontvang je binnen 2 werkdagen. Telefonisch bel je ons op 06 11 12 38 28 (Kim) of 06 81 90 05 05 (Rémon). Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail. Of stuur een Whatsapp bericht!

Wil je zelf aan de slag gaan?

Werkboek krachtige briefing voor je brandboek

Twijfel je of jouw verhaal duidelijk naar voren komt? Veel ondernemers worstelen hiermee en daarom ontwikkelde wij een gratis e-book. Ga aan de slag met jouw verhaal!

Wil je kennismaken?

Heb jij een creatieve uitdaging voor ons? Samen kijken we waar kansen liggen en wat we kunnen bereiken. Neem contact op met Kim.

kim de laak

Kim de Laak

Bel 06 11 12 38 28

Mail info@lvdesign.nl

Scroll naar boven