lv design ontwerp waar onze klanten van houden

Logo en Huisstijl

Een nieuw logo begint bij lv design

De uitstraling en daarbij de identiteit van je bedrijf start bij het logo. Wanneer je het ontwerp uithanden geeft aan lv design bent je verzekerd van een fris, maatwerk ontwerp die je onderneming versterkt.

Geef ons het gevoel waar je voor staat en wij zorgen voor de creatieve 
ideeën die jou merk versterken. Kies voor lv design en ervaar het verschil.

Huisstijl

Schep vertrouwen naar elke klant met een professionele huisstijl. Waarborg je goede indruk. Met veel passie ontwerpen wij de gehele huisstijl. Ook voor het drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wat zit er zoal in een huisstijlpakket: een prachtig ontworpen logo, briefpapier, envelop, visitekaart en volgpapier. Dit gehele pakket ontvang je drukklaar, maar natuurlijk verzorgen wij ook drukwerk!

Visitekaart

Welkom bij de kennismaking van jouw onderneming! Dat is een visitekaart, ook wel de tweede indruk. Laat de vormgeving kloppen bij het gevoel wat je brengt. Zo onthouden ze jouw en het bedrijf. Zeg nee tegen het belanden in die grote lade!

Reclamebureau lv design zal de visitekaart ontwerpen na het stellen van enkele vragen. Geef je klanten een herkenbaar beeld.

Vernieuwing huisstijl

Een complex restyling van uw logo en daarbij de gehele huisstijl. Ook daarbij zit je bij lv design aan het juiste adres. Wij brengen de 'oude' huisstijl weer tot leven. Wij geven je huisstijl een make-over!

Neem contact op voor een logo of huisstijl ontwerp!