Een podium voor je programmaplan of (jaar)verslag

Ben je opzoek naar een plan, rapport of verslag waarbij leesbaarheid en transparantie voorop staat? Wij brengen deze complexe inhoud over door een krachtige visuele weergave. Zo is de inhoud niet alleen voor jou, maar ook voor medewerkers, burgers en supporters zichtbaar en begrijpelijk.

Verslagen en Programma's
Stroomopwaarts begroting
Programmaplan of (jaar)verslag

Met onze creatieve oplossingen ontwikkelen we het visuele plan of verslag waarmee je de doelgroep informeert, overtuigt of inspireert. De inhoud verbinden we door een sterk beeld.

Hoe laat jij de doelgroep aanhaken?

> Ontdek het programma

Het programmaplan of verslag met draagvlak

Lees jij graag een verslag, rapport of (programma)plan dat enkel droge opsommingen van financiële kencijfers bevat? Waarschijnlijk niet.

  

Onze heldere vormgeving en jouw aansprekende inhoud geeft een overtuigend effect op de lezer. Laat deze producten als een blauwdruk zijn. Waarin je successen viert, veranderingen bespreekt en de beweging van een organisatie of instelling zichtbaar maakt.

Gaan wij samen een sprekend rapport of verslag maken?

Eerder gemaakte verslagen, plannen en rapporten

Begroting

Gemeente Schiedam

Bestuursrapportage

Stroomopwaarts

Vernieuwingsplan

Gemeente Schiedam

Hoe maak je een programmaplan of jaarverslag?

Geef interessante weetjes en feiten extra aandacht door een infographic. Grote stukken tekst maak je toegankelijk door de toevoeging van titels en opsommingen. Breek de tekst op met extra witruimte. Breng het verslag tot leven door een pakkende illustraties of sterk beeld.
Klantenervaring

Wij hielpen al vele klanten

Wij werken al jaren prettig samen met lv design. Ze denken goed mee, zijn vriendelijke en behulpzaam. Ze maken duidelijke afspraken en reageren altijd erg snel.
Maurinke Lindenburg
dé Vastgoed Experts
lv design blinkt uit in duidelijke communicatie, heldere afspraken en een snelle reactietijd. Met als extra service meedenken vanuit eigen expertise maakt het tot een heel fijne samenwerking en een top eindresultaat!
Adviseurs Planning & Control
Stroomopwaarts
LV Design maakt onze documenten helder, overzichtelijk en prettig leesbaar. LV Design is snel, flexibel en betrouwbaar in haar dienstverlening.
Planning & Control
Gemeente Schiedam

Meest gestelde vragen

Start

De eerste fase bestaat uit het verzamelen van de inhoud. We inventariseren:

  • Teksten en interviews
  • Fotografie
  • Illustraties
  • Grafieken en tabellen
  • Infographics
  • Data en cijfers

Proces

In de tweede fase maken we een begin om alle informatie te verwerken naar een visueel aantrekkelijk geheel.

In deze fase is er mogelijkheid tot het redigeren van teksten en zetten we informatie, data en cijfers om naar passende visualisaties, grafieken en tabellen. We creëren benodigde illustraties.

 

Afronding

In de laatste fase komt de inhoud en het visuele beeld samen. We maken er een lopend geheel van dat past bij de gewenste vorm.

Een liggend of staand A4 formaat. Het verslag of plan kan makkelijk afgedrukt worden door iedere printer. Het is daarnaast goed leesbaar in een PDF reader. 

 

Een online omgeving door een kleine website behoort ook tot de mogelijkheden. 

Een concept ontwerp kunnen we binnen 4 weken leveren. De totale looptijd is afhankelijk van alle aangeleverde de input en wijzigingsrondes.

Wanneer je vragen niet beantwoord zijn dan kun je contact opnemen per mail info@lvdesign.nl. Reactie ontvang je binnen 2 werkdagen. Telefonisch bel je ons op 06 11 12 38 28 (Kim) of 06 81 90 05 05 (Rémon). Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail. Of stuur een Whatsapp bericht!

Wil je kennismaken?

Heb jij een creatieve uitdaging voor ons? Samen kijken we waar kansen liggen en wat we kunnen bereiken. Neem contact op met Kim.

kim de laak

Kim de Laak

Bel 06 11 12 38 28

Mail info@lvdesign.nl

Scroll naar boven