Hoi, wij zijn
 lv design 

Wij maken je visuele gezicht
met grafische vormgeving 

wij zijn lv design

2012

De start van ons verhaal begint bij jouw verhaal. Veel verhalen zijn niet zichtbaar. Daar wilde wij verandering in brengen. Onze missie is dan ook: het vangen van verhalen en deze omzetten in een visuele identiteit door creatieve oplossingen. 
Een verhaal is nooit af, mocht je verhaal veranderen, dan helpen wij hier ook bij. Wij geven een visueel gezicht aan jou, zodat je...

...gaat opvallen en uitblinken,
...groeien door zelfvertrouwen
...en verbinding maakt met de doelgroep.

   Samen gaan we horen, zien en begrijpen wat er speelt.    

Zo is jouw verhaal onderdeel van ons verhaal. Wil jij ook bij ons verhaal horen?

remon de laak

kim de vaal

Creatieve denkers 

Wij werken vanuit Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland. Met onze marketingervaring maken we verhalen, plannen, programma's en doelen visueel zichtbaar.

Onze droom? Ondernemers, overheden en instellingen helpen aan een visueel gezicht dat zorgt voor groei en impact bij de doelgroep, medewerkers en supporters. Bij ons kun je rekenen op korte lijnen en persoonlijk aandacht. Wij geloven in een samenwerkingsverband waarin we luisteren, onderzoeken en met je samenwerken. Hiermee creëren we de oplossing die je verhaal vertelt en de behoefte vervult. Sterk in online én offline.

 

Maakt jouw verhaal het verschil?

Wij geven unieke verhalen vorm. Met visuele vormgeving versterkt je merk, wordt je begrepen en overtuig je de doelgroep. Wij zijn sterk in het ontwerpen van offline reclameproducten, het vervaardigen van promotionele uitingen en met webdesign. 

Dagelijks gaan wij met veel plezier aan de slag met de meest uiteenlopende opdrachten. Veelzijdig door onze uiteenlopende diensten, van logo tot website, van brochure tot autowrap. Een heldere communicatie met veel persoonlijke aandacht. Onze lef en creativiteit zorgen voor doeltreffende ontwerpen. Wij geven eerlijk advies.

Voor wie wij werken?

Bestaande en startende ondernemingen

Bestaande onderneming? Je weet al wie de doelgroep is maar twijfelt of je deze doelgroep volledig bereikt? Een nieuwe doelgroep aanspreken? De huidige huisstijl vernieuwen? Wij gaan graag de uitdaging aan om de huidige huisstijl te vernieuwen aan de hand van deze nieuwe visie. Samen bouwen aan de realisatie voor het behalen van nieuwe doelstellingen.

Nieuwe onderneming? In deze opstartfase staat je veel te verwachten. Ook wij zullen veel van je vragen. Onze vragen zijn persoonlijk; wie ben je, waar sta je voor en welke doelgroep wil je raken. Waarom wij dit willen weten? De visuele weergave, de huisstijl, moet passen bij het verhaal waarvoor jij staat. Wil je dat wij gaan starten met jouw huisstijl? Neem dan contact op!

Wil je ook met jouw verhaal uitblinken?

Start jouw project