Wie is lv design

Creatief en dynamisch bureau
dat merken laat uitblinken.

lv design maakt strategische en creatieve oplossingen die de visuele weergave vormt van jouw merk of organisatie. Wij brengen merken en organisaties verder.

We hebben een passie om bedrijven er beter uit te laten zien met een uitblinkend ontwerp. Wij doen er alles aan om een service te bieden die we zelf willen ervaren. Wij geloven in een samenwerkingsverband waarin we luisteren, onderzoeken en met je samenwerken om de perfecte oplossing te creëren die de behoefte vervult.

Wil je het verschil maken?

Ons doel is om jouw succesvol te laten zijn. Wij geloven dat dit begint bij uitblinkend grafisch ontwerp.
Ontwerpen die gewoon voor 100% kloppen.

Creatieve denkers stellen zich voor

remon de laak

kim de vaal

Dagelijks gaan wij met veel plezier aan de slag met de meest uiteenlopende opdrachten. Veelzijdig door onze uiteenlopende diensten, van logo tot website, van brochure tot autowrap. Een heldere communicatie met veel persoonlijke aandacht. Onze lef en creativiteit zorgen voor doeltreffende ontwerpen. Wij geven eerlijk advies.

Voor wie wij werken?

Bestaande en startende ondernemingen

Bestaande onderneming? Je weet al wie de doelgroep is maar twijfelt of je deze doelgroep volledig bereikt? Een nieuwe doelgroep aanspreken? De huidige huisstijl vernieuwen? Wij gaan graag de uitdaging aan om de huidige huisstijl te vernieuwen aan de hand van deze nieuwe visie. Samen bouwen aan de realisatie voor het behalen van nieuwe doelstellingen.

Nieuwe onderneming? In deze opstartfase staat je veel te verwachten. Ook wij zullen veel van je vragen. Onze vragen zijn persoonlijk; wie ben je, waar sta je voor en welke doelgroep wil je raken. Waarom wij dit willen weten? De visuele weergave, de huisstijl, moet passen bij het verhaal waarvoor jij staat. Wil je dat wij gaan starten met jouw huisstijl? Neem dan contact op!