Hoi, wij zijn
lv design

Wij maken je visuele gezicht door grafische vormgeving.

eigenaren lv design

2012

De start van ons verhaal begint bij jouw verhaal. We zagen dat er veel verhalen nooit verteld werden. Daar willen wij verandering in brengen. Onze missie is dan ook: het vangen van verhalen en deze omzetten in een visuele identiteit.

 

Een verhaal is nooit af. Veranderd een verhaal dan sturen we bij. Zo blijft je visuele gezicht altijd passen. Door je verhaal in beeld vast te leggen gaat het opvallen. Je groeit en maakt verbinding.

 

Door de toevoeging van onze creatieve oplossingen, is jouw verhaal onderdeel van ons verhaal. Wil jij ook bij ons verhaal horen?

Wij zijn jouw nieuwe collega

Tijdens kantooruren of tegen een toeslag daarbuiten

We brengen jou graag vooruit. Wij zien onszelf als jouw persoonlijke verhalenverteller in beeld. Wij begrijpen jou en jouw organisatie en brengen dat graag over.

Ons compacte team biedt uitgebreide mogelijkheden

kim de laak

Kim de Laak

De creatieve expert op gebied van vormgeving en drukwerk. 

Rémon de Laak

De techneut die complexe ontwerpen omzet. 

  Geef je verhaal een gezicht.   
  Zo is deze hoorbaar, zichtbaar en begrijpbaar.   

Waar kunnen we jou mee helpen?

Goed luisteren is de basis van ons vak. We nemen de tijd om jou en jouw organisatie te leren kennen. Complexe informatie zetten wij om naar een heldere vormgeving waardoor de doelgroep de boodschap ziet en onthoudt. En medewerkers en supporters jou verhaal gaan vertellen. We adviseren, creëren en laten je verhaal schitteren. Neem contact op en vertel ons jouw ambitie.

Scroll naar boven