Onderhoud jij, je website?

Wij regelen de betrouwbare en veilige webhosting voor je websites.

Jou blijft online aanwezigheid doordat:

‘Wij het onderhoud regelen. Jij hoeft daar niet meer bij stil te staan. Wij bewaken de veiligheid en controleren de werkzaamheid en snelheid.’

Wil jij een website die je verhaal blijft versterken? Die zichtbaar blijft? En veilig blijft voor bezoekers?

Wij als websitespecialisten staan klaar om jou te ondersteunen in het onderhouden van jouw website. Zo krijgt de website gegarandeerd het benodigde onderhoud waarmee de website optimaal blijft functioneren en veilig is.

Website onderhoud begint bij € 49,- excl. BTW per maand.

Samen onderhouden wij een sterke website.
Door een onderhoudspakket blijft:

… je website doorlopend onderhouden;

… je online zichtbaarheid gewaarborgd. Hierdoor blijft jouw verhaal zichtbaar;

… je website technisch goed;

… het WordPress systeem en plug-ins up-to-date;

… mag je snelle reactie verwachten bij vragen en problemen;

… de website veilig en snel.

Help, informeer en overtuig door een resultaatgerichte website!

Meest gestelde vragen

Website onderhoud en beveiliging is noodzakelijk. Stel je zelf de vraag of je het zelf wil en kan of dat je er een specialist voor nodig hebt. Mis je tijd of expertise om onderhoud regelmatig uit te voeren? Dan is een onderhoudspakket de oplossing! Zo haal je het maximale uit jouw website en blijft de website veilig voor bezoekers.

Ja, dat kan! Wij bieden oplossingen voor iedere WordPress websites. WordPress is een open-source website waar ieder bureau mee kan werken. Neem contact met ons op en wij kijken wat nodig is om de website weer up-to-date te maken.

Ja, dat kan. Het is niet verplicht om de website op onze server te hosten. Wij helpen je met jouw website of dit nou op onze of jullie eigen server is. Voor optimale snelheid en veiligheid raden we je wel aan om een goede hostingpartij te kiezen. Lees meer over onze webhosting.

Ook voor eenmalige hulp kun je bij ons terecht. We helpen je graag weer op weg. We helpen je tegen ons geldige uurtarief. Vraag ons daarna.

We factureren het onderhoudspakket maandelijks.

Wanneer je vragen niet beantwoord zijn dan kun je contact opnemen per mail info@lvdesign.nl. Reactie ontvang je binnen 2 werkdagen. Telefonisch bel je ons op 06 11 12 38 28 (Kim) of 06 81 90 05 05 (Rémon). Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail. Of stuur een Whatsapp bericht!

Wil jij website onderhoud uitbesteden?

Neem contact op met Rémon.

Rémon de Laak
Bel 06 81 90 05 05
Mail info@lvdesign.nl

Scroll naar boven