Ga jij inhaken met Sinterklaas?

Sinterklaas inhaker
Zaterdag is het zover, Sinterklaas komt weer in het land. De traditie is op volle gang. Veel bedrijven haken hierop in. Een inhaker werkt positief aan het bedrijfsimago. Dit maakt december dan ook de maand voor acties.
Lees meer...

Grafisch ontwerp met een potlood

Dag van het potlood
Het is vandaag de dag van het potlood. Waarom zouden we hierover schrijven? Het is voor ons al grafisch ontwerpers onmisbaar. En we herinneren je graag over hoe fijn deze uitvinding van grafiet ingekapseld in een buis van hout is.
Lees meer...

Nieuwe website

website
Het was je misschien al opgevallen. Gisteravond was het namelijk al zo ver. We kunnen dit weekend goed in gaan met onze vernieuwde website!
Lees meer...

Wanneer gebruik je welk afbeeldingsformaat?

Afbeeldingsformaat

Niet voor niets bestaan de verschillende afbeeldingsformaten JPEG, PNG, GIF, TIFF en BMP. Wil je precies weten welk formaat je gebruikt op het web, voor print, sociale platforms of jouw logo? Lees dit artikel verder en we leggen je alles uit!

Lees meer...

Waarom investeren in een unieke uitstraling?

Huisstijl

De eerste indruk is belangrijk. Een goed product of dienst is cruciaal startpunt. Toch krijgen deze perfecte producten en diensten niet altijd de visuele identiteit die zij verdienen. Een ondernemer, zeker een klein bedrijf leggen de complete focus op het product of de dienst. Het bijhouden van een consequente identiteit met bijbehorende website wordt hierdoor naar achter geschoven. Dit is een gemiste kans! Waarom zou je investeren in een goede huisstijl?

Lees meer...