Snelheid mobiele website wordt nog belangrijker!

Snelheid mobiele website
Om zo snel mogelijk een antwoord te vinden op gestelde vragen is de snelheid van je website belangrijk. Gister maakte Google bekend dat dit vanaf juli 2018 een belangrijke factor wordt voor mobiele zoekers. Wat betekend dit voor jouw website?
Lees meer...

Hoe jij 2017 kunt evalueren?

Reflecteer 2017

 

Voordat jij kunt starten met het bepalen van doelen is het tijd om 2017 te evalueren. Wacht jij (nog) op de Business Planner? Ook dan kun je alvast aan de slag. Reflecteer op het afgelopen jaar. Wat heb je gedaan, wat waren de resultaten, wat kan er beter en hoe ga jij het in 2018 aanpakken? Start met de evaluatie van 2017 en bepaal doelen voor 2018!
Lees meer...

Business planner 2018

Wil jij uitblinken in 2018? Jouw meest succesvolle jaar ooit maken?

Lees meer...

Business planner kerstactie

Business Planner
Time to celebrate! De dagen zijn korter, het wordt buiten kouder en we hebben de verwarming en de kaarsjes weer aan. December is ook de maand van alle feestdagen, gezelligheid en... cadeautjes. Voor bedrijven is het de tijd van kerstpaketten en relatiegeschenken. Bij lv design doen we graag iets terug.
Lees meer...

Ga jij inhaken met Sinterklaas?

Sinterklaas inhaker
Zaterdag is het zover, Sinterklaas komt weer in het land. De traditie is op volle gang. Veel bedrijven haken hierop in. Een inhaker werkt positief aan het bedrijfsimago. Dit maakt december dan ook de maand voor acties.
Lees meer...